Vochtproblemen?

HSD lost het blijvend voor u op!

Neem contact op!

Kelder afdichting

Kelder Lekkage? Water in de kelder? Vocht tast uw bezit en kostbare gezondheid aan. HSD Vochtbestrijding bied u de gegarandeerde oplossing. Een droge kelder onder uw woning of gebouw is een extra ruimte die zorgt voor een groter woongenoten meerwaarde van uw pand. Echter wanneer de kelder lekt of gewoon te vochtig is, is het een bron van ergernis. Kimlekkage De meeste lekkages doen zich voor op de aansluiting van de wand en de vloer(kim). Dit is vaak een zwakke plek in de kelderconstructie HSD Vochtbestrijding kan dit probleem vrij eenvoudig d.m.v. injectie of meervoudige afdichting voor u oplossen. VloerlekkageContinue Reading »

Injecteren optrekkend vocht

Optrekkend Vocht, hiermee wordt bedoelt dat grondwater en regenwater optrekt in uw fundering en metselwerk. Oplossing: Om van het optrekkend vocht af te komen worden de te behandelen muren geïnjecteerd. HSD Vochtbestrijding injecteert deze muren met een hoogwaardig en door officiële instanties goedgekeurd product. Dit product, dat reageert op water en vocht, wordt in de muur gespoten, onder hoge en-/of lage druk, en op deze manier wordt er na uitharding een ondoordringbare horizontale barrière gevormd. Gegarandeerd tot 30 jaar. Gebeurd dit ook bij mij? Dat dit ook bij u kan gebeuren komt omdat steen een poreuze eigenschap heeft. Na verloopContinue Reading »

Impregneren doorslaand vocht

Doorslaand Vocht is een veel voorkomend vochtrobleem. Doorslaande muren, dit zijn meestal de natte muren aan de regenkant van de woning. De oorzaak van doorslaand vocht is meestal te wijten aan slecht voegwerk of poreuze stenen, zodat de regen in de stenen dringt en de muur verzadigd wordt. Hierdoor kunnen de volgende vochtproblemen ontstaan. Enkele voorbeelden: Buitenzijde muur voegwerk laat los scheuren en barsten in steen hygroscopische zouten Binnenzijde muur zichtbare vochtplekken schimmelvorming hoge luchtvochtigheid HSD Vochtbestrijding heeft hiervoor gegarandeerde en afdoende oplossingen voor uw vochtproblemen. Door het impregneren van uw natte muren zorgt HSD ervoor dat het regenwater nietContinue Reading »

Beton

HSD Vochtbestrijding heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblematiek in de betonwereld. – Injecteren lekkage, scheuren en grindnesten – Restauratie en renovatie – Impregneren (ook preventief: kunstwerk, tunnel, brug, betonbladen) – Injecteren naden en kimnaden betonbouw

Gevelherstel

HSD Vochtbestrijding heeft voor u alle oplossing betreft vochtproblemen met en in gevelwerk. Van het verwijderen van oud voegwerk en dit opnieuw aanbrengen, impregneren van gevels tot het volledig volgens richtlijnen renoveren van monumentale stadsgevels aan toe.  

Kruipruimte

Vocht in de kruipruimte? Een te vochtige kruipruimte is het gevolge van een te hoge luchtvochtigheid en een hoge grondwaterstand. Wanneer er in de kruipruimte een te hoge luchtvochtigheid heerst, zal het erg gaan stinken en een muffe grondlucht te ruiken zijn. Water onder de vloer in de kruipruimte, zal ook een hoge luchtvochtigheid boven in de woning veroorzaken met alle gevolgen van dien. Gevolgen van een vochtige of onder waterstaande kruipruimtes zijn ernstiger dan u misschien denkt zoals voor: rotende vloerbalken ongedierte bolstaand parket schimmelvorming rottende plinten zwamgroei hoge luchtvochtigheid stank HSD biedt u de oplossing voor dit vochtprobleem.Continue Reading »

Monumentaal & historisch erfgoed

HSD Vochtbestrijding is sinds de eerste dagen van haar bestaan betrokken geweest bij het onderzoeken, oplossen en adviseren van diverse vochtproblemen in de mooiste en oudste monumentale panden. Wij zijn trots partner van verschillende instellingen en monumentale verenigingen, daarnaast worden we ook graag gezien bij vele privé eigenaren van monumentale woningen en kantoren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten wel en niet juist werken en hoe deze dus afgestemd moeten worden op de vaak niet standaard situaties, denk aan oude stenen, voegwerk wat vandaag de dag niet meer gebruikt word en natuurlijk de geldende voorschriften en richtlijnen betreft monumentaalContinue Reading »

gratis advies & informatie aanvragen

Weet u niet zeker wat uw probleem is?

Vul dan hier ook a.u.b. uw gegevens in, en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
(* Verplicht)HSD Vochtbestrijding lost ook uw vochtproblemen op.

Vakmanschap, kennis en duurzaamheid!

Met het vertrouwen zoals wij al 30 jaar als familiebedrijf aan onze klanten geven.