Kelder afdichting

Kelder afdichting

Kelder Lekkage? Water in de kelder? Vocht tast uw bezit en kostbare gezondheid aan. HSD Vochtbestrijding bied u de gegarandeerde oplossing.

Een droge kelder onder uw woning of gebouw is een extra ruimte die zorgt voor een groter woongenoten meerwaarde van uw pand. Echter wanneer de kelder lekt of gewoon te vochtig is, is het een bron van ergernis.

Een goede en vakkundige vocht diagnose is zoals u merkt van groot belang bij dit soort vochtproblemen. HSD Vochtbestrijding beschikt dan ook over jarenlange ervaring, een gedegen vakkennis en de modernste meetapparatuur om uw vocht problemen te lokaliseren en op te lossen.

Voorbeelden van kelder afdichting

Wanneer de kim, oftewel de aansluiting wand/vloer, lekt, dan wordt er d.m.v een harsinjectie en/of een meer-laags afdichting de lekkage verholpen

Wanneer de wanden van de kelder lekken, zal HSD Vochtbestrijding een waterdicht systeem op het metselwerk of beton aanbrengen, dit systeem bestaat uit 6 lagen en kan een waterdruk van 5- bar weerstaan, hier overheen komt een afwerklaag, zodat u uw kelder als nieuw opgeleverd krijgt.

Wanneer de vloer van de kelder lekt, zal HSD Vochtbestrijding een waterdicht systeem op het metselwerk of beton aanbrengen, dit systeem bestaat uit 6 lagen en kan een waterdruk van 5- bar weerstaan, hier overheen komt een afwerklaag, zodat u uw kelder als nieuw opgeleverd krijgt.

De leidingen worden rondom uitgekapt en er wordt een middel toegepast die reageert op water en zich dan uitzet. Dit materiaal blijft zijn werking behouden en hoeft niet opnieuw worden toegepast

Wij gaan vakkundig te werk

Een goede en vakkundige vocht diagnose is zoals u merkt van groot belang bij dit soort vochtproblemen. HSD Vochtbestrijding beschikt dan ook over jarenlange ervaring, een gedegen vakkennis en de modernste meetapparatuur om uw vocht problemen te lokaliseren en op te lossen.

Afbeelding: Waterdicht maken van de wanden en kimnaad
Afbeelding: Injecteren tegen optrekkend vocht

Onze tevreden klanten

Hieronder een paar van onze honderden tevreden klanten.

” Goed en eerlijk advies gekregen! De vlekken en op de muur werden niet veroorzaakt door optrekkend vocht o.i.d. Ik ben met schimmelreiniger aan de gang gegaan en nu is alles weg. Heel fijn! “

Fam. Hardeman

” HSD heeft onze kelder (muren en vloer) behandeld. Tijdens de eerste natte winter toch nog een (kleine) lekkage gevonden onder het kelderraam. HSD hield zich aan de afspraken en heeft de lekkage hersteld. Inmiddels twee winters een volledig vochtvrije kelder. Al met al zijn wij tevreden over HSD. “

RJ Helten

Ik had al jaren een lek in mijn kelder muur. HSD heeft dit uitstekend opgelost, keurige heren, en zeer goede prijs. Ik kan HSD aan iedereen aanraden!

EasybeTV

Al onze diensten

Bel mij terug

Wij reageren binnen 2 werkdagen!

10 jaar garantie op waterdichtheid

Gratis advies & informatie aanvragen?

Neem contact op met onze specialisten