Beton injectie parkeerkelder

Volledige ontzorging

HSD Vochtbestrijding heeft voor een van zijn opdrachtgevers een hard lekkende bestaande parkeergarage geïnjecteerd met verschillende hars injectie systemen. Zowel 1 als 2 componenten. Voornamelijk kimnaad scheuren (aansluiting wand/vloer, grindnesten en enkele staande naden zijn geïnjecteerd. Alles is afgewerkt naderhand met een krimpvrije mortel zonder korrel, glad.

Afbeelding: Beton injectie parkeerkelder
Afbeelding: Beton injectie parkeerkelder

Onze beloftes

10 jaar garantie op waterdichtheid
Een belangrijke belofte
Wij werken alleen met officiële instanties
Nog een belangrijke belofte

Elecktrisch of handmatige injectie

Hoewel wij regelmatig elektrisch machinale hars en beton injecties uitvoeren is bij deze injectie klus gekozen voor een professionele handmatige injectie pomp uit ons assortiment. Met deze pomp is met veel precisie in druk, hoeveelheid materiaal en de kracht waarmee het materiaal de beton in gaat te regelen. Daarmee kunnen wij constant aanvoelen of de scheur werkelijk vol zit maar vooral of we even een minuutje wachten, zodat het materiaal door de aanwezige haarscheuren weg kan lopen en wij daarna toch weer meer materiaal kunnen inbrengen. Iets wat met elektrisch vaak niet mogelijk is.

De door ons geleverde diensten

Hoewel wij regelmatig elektrisch machinale hars en beton injecties uitvoeren is bij deze injectie klus gekozen voor een professionele handmatige injectie pomp uit ons assortiment.

Gratis advies & informatie aanvragen?

Neem contact op met onze specialisten